Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 32 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
E-Flaixos de recerca en BCP Imprimeix
dissabte, 26 de gener de 2008 12:30
AddThis Social Bookmark Button

A través de breus notícies ("E-flaixos") el Portal BioC anirà oferint informació sobre projectes de recerca en Biologia de la Conservació de Plantes en curs de què hagi tingut coneixement. Si voleu donar a conèixer les vostres novetats no dubteu a contactar amb nosaltres .

Biologia floral de Lihodora

Victoria Ferrero, de la Universitat de Vigo, desenvolupa estudis sobre Biología reproductiva i ecologia floral del gènere Lithodora, incloent-hi L. oleifolia, endèmica de Catalunya.

 
Diversitat genètica i conservació de Lithodora oleifolia 
 
Alberto del Hoyo, del Jardí Botànic MariMurtra (Fundació Carl Faust) du a terme aquest projecte en el marc del programa ACOM 2007, d'ajuts de l'AGAUR per a estudis d'abast comarcal.
 

Tesi Doctoral sobre Polygala vayredae

Silvia Castro, de la Universitat de Vigo, estudia, a la seva tesi doctoral, la biologia reproductiva i la conservació de l’endemisme Polygala vayredae.

Cartografia digital de Erigeron karvinskiannus

Distribució d’aquesta espècie invasora, amb indicació dels punts amb presència confirmada i també dels indrets on s’ha pogut erradicar. Format Miramon (cal instal•lar prèviament el programari, gratuït; el lector de mapes es pot descarregar gratuïtament aquí o des de la nostra pàgina de recursos del Portal BiOC)

 
Conservació de la flora a la comarca de La Selva
 
Projecte a càrrec de Núria Membrives, del Jardí Botànic MariMurtra de Blanes (Fundació Carl Faust) sobre "Evolució de la vetegació de la comarca de la Selva en els darrers 60 anys", pertanyent a la convocatòria ACOM de 2007.
 
 

 

Darrera actualització de dimecres, 30 de gener de 2008 21:43