Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
El BioC participa en el disseny del record a les víctimes de Freginals PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 20 de març de 2017 21:51
AddThis Social Bookmark Button

Placa commemorativa (Foto: UB)

 

 

Avui ha tingut lloc a la Universitat de Barcelona l'acte de record de les estudiats víctimes de l'accident de trànsit de Freginals, el 20 de març de l'any passat. Una de les noies mortes feia una estada d'Erasmus a la Facultat de Farmàcia.

 

 

 

En un acte solemne i emotiu, s’ha inaugurat, al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric, un monument format per una magnòlia (Magnolia grandiflora) de la mateixa espècie que l’exemplar que presideix la plaça dels Arbres de Freginals i tretze boixos (Buxus sempervirens), i s’ha descobert una pedra commemorativa, procedent del monestir de Montserrat, amb la inscripció «En memòria de les víctimes de l’accident de Freginals de 20 de març de 2016», que mantindrà viu per sempre el record de les alumnes. L’homenatge ha estat presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

 

 

D'esquerra a dreta: C. Puigdemont, President de la Generalitat; J. Elias, Rector de la UB; J. Jané, Conseller d'Interior; C. Forcadell, Presidenta del Parlament i J. Baiget, Conseller d'Empresa i Universitats. (Foto: UB)

 

 

 

 

En el disseny del monument hi ha participat membres del BioC del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia juntament amb companys de la Unitat de Botànica i Micologia de la Facultat de Biologia i del Servei d'Obres i Manteniment de la Universitat de Barcelona, que ja han actuat conjuntament en d'altres projectes docents i de divulgació centrats en el Jardí Ferran Soldevila.

 

 

 

Més informació

 

 

Darrera actualització de dilluns, 20 de març de 2017 22:09