Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Visites botàniques guiades PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 16 de maig de 2018 14:56
AddThis Social Bookmark Button

La Universitat de Barcelona organitza una sèrie de visites guiades tant als jardins de la Finca Agustí Pedro i Pons (Av. de Vallvidrera 25, 08017 Barcelona) com al jardí Ferran Soldevila (Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes 585, 08007 Barcelona) amb l’objectiu d’apropar la botànica al públic general i donar a conèixer aspectes rellevants d’aquesta disciplina, sovint desconeguda, en la qual participa també el BioC.

L’activitat està adreçada a públics de totes les edats. L’accés és gratuït, però cal formalitzar la inscripció prèviament perquè l’aforament és limitat.

L’organització és a càrrec de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la Universitat de Barcelona, amb el finançament del Ministeri d’Economia i Competitivitat - Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia.

 

Guies:Cèsar Blanché, José Manuel Blanco-Moreno, Estela Illa Bachs, Ramon Maria Masalles Saumell, Joan Vallès Xirau

Destinataris: més grans de 12 anys
Durada: aproximadament una hora i mitja
Places: la capacitat màxima és de 30 places per sessió. Es requereix un mínim de 15 persones per fer l’activitat. En cas de pluja es cancel·larà l'activitat.

 

Més informació i inscripcions