Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Projecte LIFE medCLIFFS
dilluns, 23 de maig de 2022 16:28
AddThis Social Bookmark Button

 

El proppassat dia 19 de maig va tenir lloc el Seminari IBB on es va presentar el projecte LIFEmedCLIFFS, en qual participa el nostre company Jordi López-Pujol.


LIFE medCLIFFS – Towards an integrative management of Invasive Alien Plant Species in Mediterranean sea cliffs of European interest (LIFE20 NAT/ES/001223) és un projecte de conservació de la natura que rep finançament del Programa LIFE de la Unió Europea i es desenvolupa principalment a Catalunya, en concret a  l’àrea litoral de la Costa Brava i del Parc Natural de Cap de Creus.

 

Segons el web del projecte, "l’objectiu principal de LIFE medCLIFFS és millorar la gestió actual de les espècies de plantes al·lòctones invasores (EPAI) que amenacen la conservació de la diversitat florística de l’hàbitat d’interès comunitari de penya-segats mediterranis amb Limonium spp. endèmics (HIC 1240), un dels hàbitats més afectats per aquesta problemàtica. El projecte és coordinat des de l'Institut Botànic de Barcelona-CSIC.



LIFE medCLIFFS compta amb un pressupost total de 1,408,273 € i es desenvolupa a través d’un total de 16 accions que es duran a terme al llarg de cinc anys (octubre 2021-setembre 2026).

 

Darrera actualització de dilluns, 23 de maig de 2022 16:42