Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
E- Flaixos en BCP, 12
dimecres, 20 de maig de 2009 23:42
AddThis Social Bookmark Button

 NOU VOLUM DE OPTIMA NEWSLETTER

Arran de la reestructuració dels comitès i seus de la societat d'estudi de les plantes de la regió mediterrània (OPTIMA), també s'ha rellançat el seu butlletí (OPTIMA Newslwtter) que ara s'ofereix en versió electrònica. Al llarg de les 114 pàgines del present volum (Newsletter 38, Maig de 2009) s'informa de la vida de la societat, dels congressos realitzats, dels premis atorgats, de les activitats de diverses comissions (inclosa la de plantes amenaçades) i una completíssima recensió bibliogràfica sobre Botànica mediterrània, a càrrec de W. Greuter.

Més informació:

ENQUESTA A USUARIS DE DADES PRIMÀRIES DE BIODIVERSITAT

 El node GBIF espanyol ha llençat via internet una enquesta oberta a usuaris de dades primàries de biodiversitat de cara a millorar les prestacions dels continguts que el sistema d'informació ofereix, i que són dades de primer ordre en conservació de flora. L'enquesta resta oberta fins al dia 12 de juny.

Més informació i accés a l'enquesta:
NOU BUTLLETÍ DE LA SOCIETAT DE BIOLOGIA DE LA CONSERVACIÓ (SBC)

Acaba d'aparèixer el Butlletí corresponent a maig del 2009 (SCB Newsletter, vol. 16, issue 2), amb informacions sobre el proper congrés mundial de conservació 2009 (Pequin) i activitats de la SCB.

Més informació i descàrrega del SCB Newsletter

NOVETATS AL CEDOCBIV DE LA UB

El Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal de la UB (CEDOCBIV ) anuncia

1. La disponibilitat de l'herbari de líquens del Dr. JM. Egea, catedràtic de la Universitat de Múrcia, cedit el 2007 i ara totalment incorporat a l'Herbari BCN, així com la nova base de dades completa d'algues.

2. La finalització de la catalogació de llibres del Fons de  Biodiversitat Vegetal de la Unitat de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Des de l'any 2002, el CeDocBiV i la Biblioteca de la UB han creat el Fons de Biodiversitat Vegetal, que inclou llibres i altres documents d'aquesta temàtica existents a les biblioteques del CRAI (Biologia, Farmàcia, Filosofia, Geografia i Història principalment), a les Unitats de Botànica de la Facultat de Biologia i de la Facultat de Farmàcia i al CeDoc de Biodiversitat Vegetal (CeDocBiV). També inclou revistes especialitzades i una cartoteca (enllaç ). Aquest fons consta actualment de més de 4.500 exemplars.

Més informació

 

 

Darrera actualització de dijous, 21 de maig de 2009 01:19