Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Novetats bibliogràfiques en BCP
diumenge, 27 de setembre de 2009 13:52
AddThis Social Bookmark Button


J.M. Camarasa & J.I. Català
2008
Els nostres naturalistes (vol. 2)
Monografies Mètode núm, 2
Universitat de València, 190 p.

 

 

 

Naturalistes com Eduardo Boscà, Josep Rodrigo Botet, Carlos Pau o Ramon Margalef són els protagonistes d aquest segon volum i es completa així el segon número de la col•lecció Monografies Mètode amb una obra que recull el naixement, assentament i consolidació de la nostra tradició naturalista, per mà dels historiadors de la ciència Josep Maria Camarasa i Jesús Ignasi Català.


Més informació

 




 

 

Journal Watch Conservation Magazine

Voleu estar al dia de les darreres troballes en conservació però no teniu temps de llegir totes les revistes així que es publiquen? Des d’ara podeu consultar Journal Watch from Conservation magazine,  que proveeix breus resums de les principals novetats en ciencia de la conservació. Des d’ara es troba inclòs als enllaços del Portal BioC.

Més informació:

 




Bacchetta G.,

Bueno Sanchez A.,

Fenu G.,

Jimenez-Alfaro B.,

Mattana E.,

Piotto B.

Virevaire M. (eds).

2008.


Conservacion ex situ de plantas silvestres.

Principado de Asturias / La Caixa.

378 pp.

 

 

 El llibre, fruit de diverses actualitzacions a partir d’un document inicial del projecte GENMEDOC és disponible ara en versió espanyola, tant en paper com en pdf.

Durant la celebració del IV Congrés de Conservació de Plantes que ha tingut lloc a Almeria fa una setmana, els autors van anunciar la preparació de les versions en anglès i en francès de la primera edició i la propera edició de la traducció també en portugués i en català. La versió catalana, a càrrec d’Antoni Marzo, representarà un text bàsic per a la BCP al nostre país. El Portal BioC seguirà amb atenció l'aparició d'aquest volum.

Darrera actualització de dimarts, 29 de setembre de 2009 19:18