Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Dues noves incorporacions al BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 14 d'octubre de 2009 18:00
AddThis Social Bookmark Button

A l'inici del nou curs acadèmic 2009-2010 s'han incorporat dos nous membres al BioC, Marc Enríquez i Sara López Vinyallonga, als quals donem la benvinguda.

 

Marc Enríquez es estudiant de Farmàcia i està preparant, durant el primer semestre, un Treball Dirigit sobre l'Atlas de diversitat cromosòmica dels Països Catalans, sota la direcció de Joan Simon i de Cèsar Blanché i també col·labora en la informatització de dades de diversitat genètica destinades als mòduls CROMOCAT i GENOCAT del Banc de Dades de Biodiversitat de Catalunya (BioCat).

 

Sara López, investigadora de l'Institut Botànic de Barcelona, ha estat contractada a càrrec del projecte CGL2007-60475/BOS , d'octubre de 2009 a l'abril del 2010, per dur a terme la continuació del treball en microsatèl·lits sobre Aquilegia paui i Silene sennenii que pretenen establir els nivells de diversitat genètica poblacionals. Durà a terme la seva recerca als laboratoris de l'Institut Botànic (CSIC), sota la supervisió de Jordi López-Pujol, en el marc dels acords amb l'equip de la Facultat de Farmàcia que s'organitzen al si del grup de recerca consolidat GReB.

Darrera actualització de dimarts, 20 d'octubre de 2009 15:37