Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Primer volum de "Flora Valentina" PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 23 de juny de 2011 16:06
AddThis Social Bookmark Button

La Fundació de la Comunitat Valenciana per al Medi Ambient acaba de publicar el primer volum de l'obra Flora Valentina, dirigida pels reconeguts especialistes Gonzalo Mateo, Manuel Benito Crespo i Emili Laguna, presentada a la darrera edició de la Fira del Llibre de València.

Flora Valentina té un pla d'edició que comprèn cinc volums i que arreplega totes les espècies de flora vascular (falagueres i plantes superiors) que viuen en estat silvestre al País Valencià. Comprèn informació detallada i claus d'identificació de més de 3.200 espècies vegetals i aporta imatges, mapes de distribució i una descripció detallada de cadascuna, en una acuradíssima edició.

L'obra és el fruit del treball conjunt dels equips d'especialistes de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat, coordinats, respectivament, pels doctors Gonzalo Mateo, Manuel B. Crespo i Emili Laguna. Hi han col·laborat més de trenta especialistes en botànica i en fotografia de les plantes silvestres valencianes.

El Prof. M.B. Crespo (UA), un dels directors de l'obra.

Pla d'edició

Volum I: Introducció i Claus generals. Pteridòfits. Gimnospermes. Angiospermes, I (Dicotiledònies, d'acantàcies a basel·làcies)

Volum II: Angiospermes, II (de berberidàcies a crassulàcies)

Volum III: Angiospermes, III (de convolvulàcies a fabàcies)

Volum IV: Angiospermes, IV (de fagàcies a zigofil·làcies)

Volum V: Angiospermes, V (Monocotiledònies). Índex general de l'obra.

Volums publicats

Acaba de publicar-se el Volum I (2011) i en l'actualitat ja s'està preparant l'edició del Volum II que es preveu per a finals d'enguany mateix.

Dades bibliogràfiques i obtenció de l'obra

Mateo, G., M.B. Crespo & E. Laguna (2011). Flora Valentina, vol. I. Fundació de la Comunitat Valenciana per al Medi Ambient, València.

Edició en valencià: ISBN 978-84-482-5525-1 (ISBN obra completa: 978-84-482-5524-4)

Pot obtenir-se a les Llibreries de la Generalitat (LliG: llig@gva.es, tel. 963 926 080), que s'encarrega de la venda i distribució de l'obra o bé a través de les llibreries habituals, facilitant el núm. de ISBN

PVP: 50 €


Més informació