Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Més recursos incorporats al Portal BioC
dissabte, 9 de febrer de 2008 02:02
AddThis Social Bookmark Button

PUBLICACIONS

Lithodora

 La Delegació de la ICHN a la Garrotxa, ha publicat recentment el volum de la revista Lithodora – Novetats botàniques de la Garrotxa, que inclou un detallat recull dels diversos projectes de recerca botànica d’abast comarcal, recopilat per l’equip que coordina Xavier Oliver, on destaquen programes de conservació i de seguiment, modèlics a escala comarcal.
 

 

 

 

 

Butlletí ACCPAM

Butlletí de l’Associació Catalana de Productors de Plantes Aromàtiques i Medicinals. Editat per l’equip del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (Solsona), acaba de publicar-se el BUTLLETÍ ACPPAM NÚM 11.
  
BLOCS

Cambessèdes - blog balear

Des de finals de 2007 es troba operatiu un nou bloc, anomenat “Cambessèdes” sobre botànica balear.


SEDUM

Des de gener del 2007, animat, una iniciativa més, per Emili Laguna, és funcional  el bloc de la Societat per a l'Estudi i Divulgació dels Usos sostenibles en el Medi natural, SEDUM. Aquest bloc inclou comentaris sobre natura, senders, educació ambiental, sostenibilitat i d'altres, sovint al voltant de la flora mediterrània i la seua conservació.


Amics arbres

Segons la capçalera del bloc, “Dels amics arbres, imatges, versos, dites, pensaments, històries, .. i sobretot de la seva importància als pobles i ciutats, de com se'ls tracta i de com se'ls hauria de tractar, als arbres amics.” Funciona des de 2005.
 

 
ONGs

 

DEPANA

http://www.depana.org/

DEPANA (Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural) és una organització no governamental sense afany de lucre,  fundada a Catalunya  l’any 1976, amb l'objectiu de defensar el patrimoni natural.AGRÓ

http://www.accioecologista-agro.org/

Agró-Acció Ecologista és una associació ecologista valenciana que des de l’any 1983 s’ha consolidat com el grup ecologista més nombrós del País Valencià.GOB

http://www.gobmallorca.com/

El GOB (Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) és una associació no governamental fundada l'any 1973, els objectius de la qual són la defensa, la divulgació i l'estudi de la naturalesa i del medi ambient de les Illes Balears.

 

Darrera actualització de dissabte, 9 de febrer de 2008 11:35