Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
El BioC, a la Jornada sobre biodiversitat PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 13 de desembre de 2016 20:50
AddThis Social Bookmark Button

El canvi climàtic comporta efectes com ara l’augment del nivell del mar, la desaparició de moltes zones costaneres, la desaparició dels esculls coral·lins vius, els canvis en les rutes migratòries dels ocells, l’increment d’espècies invasores a moltes regions, o la irrupció de malalties tropicals en zones temperades. Les repercussions futures d’aquest canvi tan profund són imprevisibles a tot el planeta, i en aquest escenari, un nou moviment  —conegut amb el nom de neo-green— postula alternatives per gestionar la riquesa biològica.

 

La jornada de debat i participació «La biodiversitat enfront el canvi global», organitzada per l'IRBio ha abordat avui l’impacte de l’antropocè, un terme que es refereix al nou període geològic en què l’espècie humana ha esdevingut un agent biogeoquímic fonamental, amb capacitat d’afectar no només la seva pròpia vida sinó també la del conjunt del planeta.

 

Han participat a la Jornada els membres del BioC Julià Molero, Anna Rovira i Cèsar Blanché. Aquest darrer ha intervingut a la taula rodona “Què fem amb la natura en un món dirigit per l’home?”, juntament amb Xavier Ferrer, Joandomènec Ros, Xavier Sans i Marta Riutort.

 

Més informació

 

Darrera actualització de dilluns, 9 de gener de 2017 12:18