Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
Àlex Campoy s'incorpora al BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 30 de setembre de 2014 09:05
AddThis Social Bookmark Button

S'ha incorporat com a col·laborador de l'equip de Biologia de la Conservació de Plantes (BioC) Àlex Campoy, que acaba d'aconseguir el Grau en Farmàcia a la UB. Ha obtingut un contracte de col·laboració de recerca de la Fundació Bosch Gimpera-Universitat de Barcelona. Les tasques que ha de desenvolupar estan relacionades amb la documentació de diversitat genètica de la flora catalana (mòduls CROMOCAT i GENOCAT del Banc de Dades de Biodiversitat de Catalunya).

Darrera actualització de dimarts, 30 de setembre de 2014 09:32
Llegiu-ne més...
 
Homenatge a Font Quer a Tarragona PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 17 de setembre de 2014 09:12
AddThis Social Bookmark Button

D'esquerra a dreta: Raül Font, nét de l'homenatjat, Joandomènec Ros, president de l'IEC i Cèsar Blanché, conferenciant i membre del BioC (Foto: Tarragona 21)


Dilluns dia 15 va tenir lloc a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona la sessió de record dels 50 anys de l'obertura de l'oficina de farmàcia Font Quer a la ciutat. Es tracta de la darrera activitat professional de qui fou pare de l'escola catalana de Botànica actual i precursor en conservació de la Natura, Pius Font i Quer, de qui se celebra enguany el cinquantenari de la mort, amb motiu de la qual tenen lloc diversos actes commemoratius.

En el decurs de l'acte, inaugurat pel president de l''IEC, el nostre company C. Blanché va resumir les principals contribucions científiques de P. Font i Quer, destacant la seva activitat de construcció d'infrastructura científica de la qual encara gaudim en els nostres dies. La cloenda de l'acte va anar a càrrec del president del COFT, Joaquim Nolla, del Delegat del Govern Joaquim Nin i de l'alcalde de Tarragona J Fèlix Ballesteros.

 

Més informació

Darrera actualització de dijous, 18 de setembre de 2014 19:09
 
Joan Simon, premi Vicens Vives 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 8 de setembre de 2014 21:52
AddThis Social Bookmark Button

Joan Simon rep la distinció de mans del conseller Mas Colell (Foto C. Blanché)

Tal com havíem informat, el nostre company Joan Simon ha estat reconegut amb la distinció Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya a la qualitat docent, activitat que desenvolupa en el marc del Grup d'Innovació Docent GIBAF, de Botànica Aplicada a les Ciències farmacèutiques.

El lliurament del guardó ha tingut lloc avui a Lleida, en el decurs de l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2014-2015 del sistema universitari català. Enhorabona!

 

Més informació

Darrera actualització de dilluns, 8 de setembre de 2014 22:17
 
Article sobre Font Quer PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 29 de juliol de 2014 21:28
AddThis Social Bookmark Button

El web de l'organització sectorial de recerca de l'Assemblea Nacional Catalana publica un article del nostre company Cèsar Blanché glossant la figura de Pius Font i Quer, de qui enguany es commemora el cinquentenari de la mort, que destaca la contribució del Dr. Font a la construcció d'estructures d'estat en l'àmbit de la botànica catalana.

 

Més informació

Darrera actualització de dimarts, 29 de juliol de 2014 21:36
 
Joan Simon, premiat per la Generalitat PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 23 de juliol de 2014 08:47
AddThis Social Bookmark Button

El nostre company Joan Simon ha estat distingit amb el Premi Jaume Vicens Vives 2014, atorgat per la Generalitat de Catalunya, segons que ha publicat aquest vespre el canal 3/24. El premi s'atorga a títol individual a professors universitaris amb provada trajectòria d'execl·lencia docent, que el nostre company exerceix en l'àmbit de la Botànica farmacèutica.

Joan Simon és el coordinador i impulsor del grup d'innovació docent GIBAF.

Enhorabona!

 

 

 

 

 

 

 

Més informació

Darrera actualització de dijous, 24 de juliol de 2014 10:45
 
Sergi Massó, a Mèxic PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 3 de juny de 2014 18:10
AddThis Social Bookmark Button

Enrique Martínez Meyer, de la UNAM, impartint la primera xerrada del taller (Foto: S. Massó)

El nostre company Sergi Massó és a Tepoztlán (Mèxic), per prendre part al Taller I3B "Fundamentos, evaluación y futuro de los modelos de distribución de especies" que organitza la Infraestructura Iberoamericana de Información sobre Biodiversidad i que ha començat avui.

L'objectiu d'aquest taller teòrico-pràctic, dins l'òrbita GBIF, és oferir una visió general sobre les aplicacions dels models sobre distribució d'espècies, els seus limitants i nous desenvolupaments amb la finalitat d'enfortir la capacitat regional en l'ús de les tecnologies de la informació per reforçar la presa de decisions per a la gestió de la biodiversitat.
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL