Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
El BioC, a l'homenatge a Font Quer PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 6 de maig de 2014 14:48
AddThis Social Bookmark Button

Avui ha tingut lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Biologia de la UB, un acte d'homenatge a P. Font i Quer, organitzat conjuntament per la Facultat de Biologia, la Facultat de Farmàcia, el CEDOCBIV, l'IRBio i el CRAI UB. La sessió ha tingut format de taula rodona i el BioC hi ha estat present a través de la comunicació "Pius Font i Quer, precursor en conservació de la Natura", a càrrec de C. Blanché.

 

Més informació

Notícia 6/5/2014 - Web UB

 
Comença el cens 2014 de l'esperó de Bolós PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 5 de maig de 2014 20:09
AddThis Social Bookmark Button

Sergi Massó i Maria Bosch, durant el recompte a Ulledmolins (Foto C. Blanché)

Avui ha començat el cens 2014 de l'esperó de Bolòs (Delphinium bolosii), que s'inicia enguany a la localitat d'Ulldemolins (Priorat) i seguirà per la resta de poblacions. Les dades preliminars d'avui indiquen unes bones taxes de rebrots i de germinació, així com bons percentatges de floració. Han participat a la campanya d'avui els membres del BioC Maria Bosch, Sergi Massó i Cèsar Blanché.

 
Finalitzat l'estudi demogràfic 2013 de S. farrenyi PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 4 de maig de 2014 17:00
AddThis Social Bookmark Button

S'acaba de presentar al Parc Natural del Cap de Creus l'informe de seguiment anual (2013) de Seseli farrenyi, del qual són autors els membres del BioC M.Carmen Martinell i Jordi López-Pujol, amb la col·laboració de Sergi Massó, Julià Molero i Cèsar Blanché. L'estudi culmina el període de 3 anys de seguiment demogràfic poblacional, que han finalitzat el passat febrer de 2014, de vegades en condicions meteorològiques força difícils.

L'estudi ha permès construir la projecció demogràfica a períodes de 10-100 anys, tot i que necessita encara d'un seguiment de més anys per tal d'interpretar correctament les fortes oscil·lacions interanuals dels principals paràmetres (germinació i supervivència de plàntules.).

El projecte ha estat contractat a través de la Fundació Bosch Gimpera de la Universitat de Barcelona.

 

 

Més informació

Darrera actualització de diumenge, 4 de maig de 2014 17:12
 
Curs al Col·legi de Farmacèutics PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 30 d'abril de 2014 13:46
AddThis Social Bookmark Button

Avui ha començat l'edició 2014 del curs "+ Que Plantes" que organitza el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, que, de de fa anys, compta amb la participació de membres del BioC. La sessió inaugural d'avui ha anat a compte del nostre company Joan Simon, que ha versat sobre "Plantes enteògenes. El Peiot" i seguiran sessions a càrrec dels prof. Carles Benedí, Cèsar Blanché i M.J. Alonso. El curs d'enguany duu el títol genèric de "Plantes Sagrades" i s'inscriu en la difusió i promoció dels valors de la flora, més enllà dels merament utilitaris, explorant la interfase entre plantes medicinals i plantes d'ús religiós, místic, simbòlic o màgic.

Més informació

 
El BioC, a la Jornada de l'IEC PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 3 d'abril de 2014 22:02
AddThis Social Bookmark Button

El proppassat dissabte dia 29, la ponència sobre espècies amenaçades de flora de la Jornada sobre La conservació del patrimoni natural de Catalunya: problemàtica, anàlisi i oportunitats que va tenir lloc a la seu de l'IEC, va ser presentada pel membre del BioC, Cèsar Blanché. Podeu veure el resum de la seva intervenció si seguiu llegint.

Llegiu-ne més...
 
Reconeixement d'innovació docent al GIBAF PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 19 de març de 2014 16:46
AddThis Social Bookmark Button

El GIBAF (Grup d'Innovació Docent en Botànica Aplicada a les Ciències farmacèutiques), equip dirigit pel nostre company del BioC Joan Simon ha rebut el reconeixement com a GDIC (grup d'innovació docent consolidat) per part de la UB. Formen també part del grup, el Professor Carles Benedí, així com les Professores Anna Rovira i Maria Bosch, que són també membres del BioC.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL