Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
Celebració dels 10 anys del BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 21 de novembre de 2007 01:00
AddThis Social Bookmark Button

Ahir, dia 19 de novembre, va tenir lloc la celebració dels 10 anys de l'Equip de recerca en Biologia de la Conservació del GReB, amb el llançament del Portal BioC i un dinar commemoratiu.

D'esquerra a dreta: Laia Guasch, Maria Bosch, Renée Orellana, Mane Martinell, Julià Molero, Joan Simon, Cèsar Blanché i Anna Rovira.

Darrera actualització de divendres, 11 de gener de 2008 19:08
 
Nou projecte de recerca concedit al BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 15 de novembre de 2007 01:00
AddThis Social Bookmark Button

 

S'ha rebut la comunicació de resolució del MEC atorgant una subvenció de 121.000 € al BioC per a la realiització del projecte de recerca Biología de la Conservación de especies vegetales amenazadas de área extremadamente reducida (codi: CGL2007-60475).

Formen part de l'equip del projecte  els investigadors C. Martinell, M. Bosch, J. Simon, A. Rovira, J. i C. Blanché. El projecte compta també amb els Drs. Julià Molero (Barcelona) i Juli Caujapé (Las Palmas de Gran Canaria) com a assessors científics i hi actua com a EPO (Enitat Promotora-Observadora), el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

El projecte, amb una durada de 3 anys (2007-2010) té com a objectiu l'estudi de la biologia de poblacions d'espècies d'àrea extremadament reduÏda (ENE=extremely narrow endemics) i abordarà els casos d' Aquilegia paui, Peucedanum schotti i Silene senneni.

Darrera actualització de dimarts, 4 de desembre de 2007 20:13
 
<< Inicia < Anterior 41 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL