Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
AddThis Social Bookmark Button


Lectura de la tesi de M.C. Martinell PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 26 de juliol de 2010 08:35
AddThis Social Bookmark Button

Silene sennenii, una de les espècies estudiades a la tesi de M.C. Martinell (Foto: J. López-Pujol)

Divendres passat va llegir la tesi doctoral la investigadora del BioC M.Carmen Martinell (vegeu notícia de 26/07/2010 al Portal BioC), i va obtenir la màxima qualificació.

La tesi ha estat duta a terme en el marc del projecte de recerca subvencionat per Ministerio de Educación y Ciencia [CGL2007-60475/BOS], i ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Medi Natural del DMAH (Generalitat de Catalunya), que actua com a Ens promotor-observador del projecte, així com amb l'estreta cooperació dels espais on viuen les espècies estudiades: Parc Natural dels Ports, Consorci de l'Alta Garrotxa i Delegació territorial del DMAH a Girona.

M.C. Martinell, durant el treball de camp

 

Darrera actualització de dilluns, 26 de juliol de 2010 08:55
 
El BioC, al Col·loqui d'Andorra PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 19 de juliol de 2010 14:53
AddThis Social Bookmark Button

Els membres del BioC han contribuït amb dues comunicacions científiques al  IX Col·loqui de Botànica pirenaico-cantàbrica, organitzat pel Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA), l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA) i la Universitat de Barcelona (UB), que ha tingut lloc del 7 al 9 de juliol a Ordino (Andorra).

Joan Simon va presentar la comunicació oral Projecte CromoCat: 10 anys (1999-2009), de la qual són autors Joan Simon, Sergi Massó & Cèsar Blanché i, a la sessió de pòsters es va presentar la comunicació Estructura i diversitat genètica de les poblacions pirinenques de Dichoropetalum schottii (Bess.) Pimenov & Kljuikov (Apiaceae): avaluació per a l’establiment de prioritats en conservació a càrrec de Cèsar Blanché, M.Carmen Martinell, Jordi López-Pujol, Sergi Massó, Maria Bosch, Anna Rovira i Joan  Simon.

A continuació us oferim els resums de les comunicacions

Darrera actualització de dilluns, 19 de juliol de 2010 15:15
Llegiu-ne més...
 
Nou Seminari del BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 2 de juliol de 2010 16:14
AddThis Social Bookmark Button

Avui dia 2 de juliol ha tingut lloc la sessió d’aquest trimestre i de final de curs corresponent als Seminaris del BioC, que en aquesta ocasió ha anat a càrrec de Sergi Massó, amb el títol "Bancs de dades de biodiversitat: el Mangrove Database and Herbarium."

El debat posterior s’ha centrat en l’estructura i el funcionament de les bases de dades de biodiversitat i en les conclusions que poden ser aplicables als mòduls CromoCat i GenoCat que el BioC coordina dins del Banc de Dades de Biodiversitat de Catalunya.

Els Seminaris BioC són una activitat de debat i d'anàlisi en profunditat de temes de recerca en BCP entre els membres de l'equip, que també són oberts a les persones interessades i que es duen a terme des de l’octubre de 2008. A partir del mes de setembre es reprendran les sessions de seminaris, que s’aniran donant a conèixer a través del Portal BioC.

Darrera actualització de divendres, 2 de juliol de 2010 16:18
 
Premi a l'activitat docent de membres del BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 24 de juny de 2010 12:27
AddThis Social Bookmark Button

En el decurs del darrer Congrés EDUSFARM (Educació Superior en Ciències Farmacèutiques), celebrat a la Universitat de Granada, diversos investigadors del BioC, integrats al Grup d'Innovació Pedagògica GIBAF, que dirigeix Joan Simon, han estat guardonats amb el premi a la millor comunicació oral.

La comunicació, que duia per títol UNA EXPERIENCIA MÁS ALLÁ DE LA EVALUACIÓN CONTINUADA: PASEO VIRTUAL POR EL JARDÍN MEDIEVAL DE PLANTAS MEDICINALES DEL MONASTERIO DE PEDRALBES és obra de A.M. Rovira, C. Benedí, C. Blanché, M. Bosch, A. Castellano i J. Simon (enllaç al resum)

Més informació

Notícia 16/6/2010 - Web de la Facultat de Farmàcia (UB)
Notícia 21/6/2010 - Web de la Biblioteca de la Facultat de Farmàcia
Web del GIBAF (Grup d'Innovació Docent en Botànica Aplicada a les Ciències farmacèutiques)

Darrera actualització de dijous, 24 de juny de 2010 12:43
 
Nova publicació de S. Massó PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 24 de juny de 2010 12:11
AddThis Social Bookmark Button

El nostre company del BioC Sergi Massó  acaba de publicar el treball corresponent a la seva estada semestral a Bèlgica (vegeu Notícia BioC) sobre la construcció d'un banc de dades sobre manglars a escala mundial, a la prestigiosa revista Plant Ecology and Evolution.

Massó, S., C. Bourgeois, W. Appeltans, B Vanhoorne, N. De Hauwere, P. Stoffelen, A. Heughebaert & F. Dahdouh-Guebas (2010) The ‘Mangrove Reference Database and Herbarium’ Plant Ecology and Evolution 143 (2): 1–8. doi:10.5091/plecevo.2010.439

El contingut el banc de dades de manglars ha estat comunicat en diversos congressos i, properament els membres del BioC informaran dels progressos dels bancs CromoCat i Genocat, al Col·loqui de Botànica pirenaico-cantàbrica que tindrà lloc a Andorra.

Darrera actualització de dijous, 24 de juny de 2010 12:24
 
<< Inicia < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL