Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
AddThis Social Bookmark Button


Estada de Sergi Massó a Brussel·les PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 13 de setembre de 2009 21:55
AddThis Social Bookmark Button

 El membre del BioC Sergi Massó ha iniciat aquest setembre una estada semestral a la Universitat de Brussel•les, per a l’estudi de biogeografia de manglars, en el marc dels intercanvis del Programa Erasmus de la seva llicenciatura en Biologia.

 

Foto: Laboratoire de Complexité et Dynamique des Systèmes Tropicaux de Bussel•les, on fa l’estada S. Massó (Foto S. Massó)

Darrera actualització de dijous, 5 de novembre de 2009 15:58
Llegiu-ne més...
 
Premi Vicens Vives a Investigadors del BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 8 de setembre de 2009 18:33
AddThis Social Bookmark Button
 El GIBAF (Grup d’Innovació Docent de Botànica Aplicada a les Ciències Farmacèutiques) on desenvolupen l’activitat docent universitària diversos membres del BioC (MC. Martinell, M. Bosch, A. Rovira, C. Blanché, amb C. Benedí, sota la coordinació de J. Simon) ha estat reconegut amb el Premi Jaume Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya a la qualitat docent universitària.
 
 
 
 
 
 
Darrera actualització de dimarts, 29 de setembre de 2009 16:14
Llegiu-ne més...
 
Finalitzades les campanyes de l'estiu 2009 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 2 de setembre de 2009 13:10
AddThis Social Bookmark Button

Han finalitzat les campanyes de camp (recol·lecció, biologia de la pol·lnització, censos) i de laboratori (diversitat genètica isoenzimàtica), corresponents als treballs previstos al projecte del MEC CGL2007-60475/BOS.

Les localitats visitades han estat les de les poblacions catalanes de Aquilegia paui, Dichoropetalum schottii i Silene sennenii, així com les de D. schottii del N. de Grècia, dels Alps Maritims (Provença) i del Friüli-Trieste (Itàlia). Igualment, s’ha incorporat al projecte l’estudi de l’endemisme d’àrea extremadament reduïda Ligusticum huteri (restringit a la zona culminal del Puig Major, a Mallorca), en col·laboració amb el Dr. L. Sàez, de la UAB i personal del govern de les Illes Balears.

Ligusticum huteri, endemisme del Puig Major (Mallorca). Foto: C. Blanché

A més dels membres del BioC i del personal del DMAH, el treball de laboratori ha comptat amb la participacio de Moisés Soto (del Jardín Botánico Canario), que ha estat al nostre laboratori els mesos de juny i juliol, i en el treball de camp de les campanyes a l’estranger, hem rebut l’ajut d’A. Strid (Copenhagen), J. Boillot (Porquerolles), i L. Feoli i T. Cusma (Trieste). Pel que fa al treball de pol•linització i d’hivernacle, hem comptat amb l’assessorament d’A. Dafni (Haifa), que ha estat a Barcelona durant els mesos de juliol i agost. A tots ells, el nostre agraïment.




Darrera actualització de dijous, 5 de novembre de 2009 15:58
 
A. Dafni a Barcelona PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 2 de juliol de 2009 14:13
AddThis Social Bookmark Button
El Professor Amots Dafni, de la Universitat de Haifa (Israel) ha iniciat avui una estada sabàtica de dos mesos al nostre laboratori, des d'on impartirà el curs sobre Biologia de la Pol·liniització els propers dies 16 i 17 de juliol, així com diversos altres cursos a Jaca i a Holanda.
Darrera actualització de dimarts, 21 de juliol de 2009 19:03
 
Estada de M. Soto al nostre laboratori PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 3 de juny de 2009 12:25
AddThis Social Bookmark Button

Moisés Soto, investigador del Jardín Botánico Canario Viera y Clavijo de Las Palmas, s'ha incorporat des d'ahir i fins a finals del mes de juliol, al nostre equip de recerca, per col·laborar en els estudis de diversitat genètica corresponents al projecte de recerca vigent.

Concretament, participarà en els estudis de diversitat isoenzimàtica de Aquilegia paui, A. vulgaris i Peucedanum (=Dichoropetalum) schottii que analitzen la variabilitat genètica de poblacions de plantes d'àrea extremadament reduïda.

Moisés Soto forma part de l'equip de recerca dirigit pel Dr. Juli Caujapé a Las Palmas (assessor del  projecte) i actualment està investigant en genètica de poblacions d'espècies amenaçades del gènere Crambe a les Illes Canàries.

 
<< Inicia < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL