Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
AddThis Social Bookmark Button


M.C. Martinell al workshop sobre Silene PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 22 de juny de 2008 23:09
AddThis Social Bookmark Button

M.C. Martinell ha participat representant el BioC al Workshop Internacional sobre Silene organitzat pel Departament d'Ecologia i Evolució de la  Université de Lausanne, sota el lema Silene : from Populations to Genes.

El workshop ha aplegat els especialistes mundials que investiguen en diversos aspectes del gènere Silene entre els dies 4-9 de maig de 2008 a la localitat de Monte Verità, prop d'Ascona (Suïssa), entre els quals, Janis Antonovics, Deborah Charlesworth, Lynda Delph o Tatjana Giraud.


Foto de grup dels assistents al Workshop, durant l'excursió del congrés a Cimetta, prop de la ciutat de Locarno (Foto: Université de Lausanne). M.C. Martinell, asseguda a la primera fila, la cinquena per l'esquerra.

 

La comunicació presentada va ser  "DIURNAL AND NOCTURNAL POLLINATION OF SILENE SENNENII", de M. Carmen Martinell, Laia Guasch, Maria Bosch, Stefan Dötterl & César Blanché, que descriu el sistema de pol·linització nocturn d'aquesta espècie endèmica de l'Empordà i fortament amenaçada (EN). El treball inclou la col·laboració del BioC amb Stefan Dötterl (Department of Plant Systematics, University of Bayreuth), relatiu a l'anàlisi dels components de l'aroma floral , que demostra la producció nocturna d'emissions amb predomini de beta-ocimè, analitzat per cromatografia de gasos acoblada a espectrometria de masses (GC-MS).

El treball presentat s'inclou en el marc de la tesi doctoral de M.C. Martinell i ha estat suportat econòmicament pel projecte CGL2007-60476/BOS (Ministerio de Educación y Ciencia), que compta amb el DMAH de la Generalitat de Catalunya com a EPO (Entitat Promotora-Observadora)

Més informació:

Lloc web del Workshop Silene: from populations to genes  

 
Els membres del BioC, a les I JCCF PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 13 de juny de 2008 12:44
AddThis Social Bookmark Button
La celebració de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora (Blanes, 2 i 3 de juny de 2008) ha comptat amb la participació extensa dels membres del BioC, a través de la presentació de 9 comunicacions orals i en pòster, que han donat a conèixer els principals resultats de la recerca que fa l’equip en el camp de la BCP. Hi van assistir J. Molero, A. Rovira, J. Simon, M. Bosch, J. López, MC. Martinell i C. Blanché.
 Logo de les I JCCF, disseny de Richard Martín
 
Veure més informació i documentació gràfica:
Darrera actualització de divendres, 13 de juny de 2008 12:55
Llegiu-ne més...
 
Jordi López rep el Premi Font i Quer PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 14 de maig de 2008 11:15
AddThis Social Bookmark Button

El proppassat dia 24 d'abril, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, va tenir lloc a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans el lliurament dels premis del cartell de 2008. En el decurs de l'acte, el membre del BioC, Jordi López-Pujol va rebre el Premi Font i Quer de Botànica, atorgat al millor treball sobre Botànica de les terres catalanes.

 

 El President de l'IEC, Salvador Giner, fa lliurament del Premi Font Quer a Jordi López

Més informació 

 

Darrera actualització de dimecres, 14 de maig de 2008 11:20
 
Jordi López retorna de la Xina PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 26 de febrer de 2008 11:16
AddThis Social Bookmark Button
El membre del BioC Jordi López i Pujol, ha finalitzat la seva estada postdoctoral a la Xina, on ha estat dos anys (2006-2008)  completant la seva formació com a investigador a l’IBCAS (Institute of Botany, Chinese Academy of Sciences) a Beijing, sota la direcció del Prof. Ge Song (al grup de recerca en Plant Evolutionary Biology and Conservation Genetics)


 
Jordi López, durant la presentació del seu treball final d'estada postdoctoral titulat Identification of Glacial refugia in China through areas of plant endemism el passat dia 21 de febrer, a la seu de l'IBCAS (Beijing)
 
 
La seva reincorporació al sistema de recerca de casa nostra es produeix a través de l’obtenció d’un contracte d’investigador de la Junta de Ampliación de Estudios del CSIC (resolució publicada el 25 de febrer), amb destí a l’Institut Botànic de Barcelona, havent aconseguit la puntuació més alta dels candidats presentats. Enhorabona!
Darrera actualització de dimecres, 27 de febrer de 2008 11:25
 
Semestre sabàtic de C. Blanché a Blanes PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 18 de febrer de 2008 18:25
AddThis Social Bookmark Button

C. Blanché ha iniciat avui un període sabàtic al Jardí Botànic MariMurtra (Fundació Carl Faust) de Blanes, on col·laborarà amb aquesta institució fins al mes de juliol de 2008. 

Enllaç al web del Jardí Botànic Marimurtra 

 
<< Inicia < Anterior 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL