Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 28 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
El CTFC de Solsona estrena edifici Imprimeix
dilluns, 22 de setembre de 2008 13:30
AddThis Social Bookmark Button
   El nou edifici del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC) a la Finca de Can Mascaró (Solsona) va ser inaugurat el proppassat dia 5 de setembre de 2008 pel President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla. L’edifici, que ocupa més de 3000 m2, és signat per l’arquitecta Anna Maria Viladrich i incorpora diverses solucions innovadores de sostenibilitat.


Després de més de 12 anys ocupant les instal•lacions de l'antic Seminari de Solsona, el CTFC ha fet un pas important amb la construcció d'aquest nou edifici que centralitzarà totes les seves actuacions amb les últimes tecnologies i les majors comoditats; a més, està situat al costat dels camps experimentals, fet que facilitarà la recerca dels investigadors del centre.


Més informació 

  • Web del CTFC 
 
Flora del Delta de l'Ebre Imprimeix
dilluns, 22 de setembre de 2008 11:34
AddThis Social Bookmark Button
 A través del Butlletí electrònic del DMAH, s’han distribuït les novetats del Centre de Documentació de Medi Ambient de setembre de 2008, entre les quals destaca la Flora vascular del Delta de l'Ebre, que correspon als materials actualitzats que han constituït la tesi doctoral d’Antoni Curcó i Masip.
Darrera actualització de dilluns, 22 de setembre de 2008 11:36
Llegiu-ne més...
 
J.A. Rosselló, director científic de MariMurtra Imprimeix
dissabte, 20 de setembre de 2008 00:50
AddThis Social Bookmark Button

El proppassat 18 de setembre va ser presentat al Jardí Botànic MariMurtra de Blanes el nou Pla Director per als propers anys, en els àmbits de la recerca, la biologia de la conservació i la divulgació. En el decurs dels actes que hi van tenir lloc (inauguració del nou laboratori de recerca, reunió de la comissió Horitzó 2006, etc.) va tenir lloc la roda de premsa de presentació del nou director científic, Dr. Josep A. Rosselló Picornell.

Roda de premsa al Jardí Botànic MariMurtra, amb, d'esquerra a dreta,  J.A. Rosselló, C. Blanché, J. Caujapé i J. Masbernat (Foto Fundació Carl Faust)

El Dr. J.A. Rosselló, provinent del Jardí Botànic de la Universitat de València és un investigador d'una brillant i reconeguda trajectòria, en els camps de l'evolució vegetal, la filogeografia, la sistemàtica botànica moderna i també en biologia de la conservació. Com a Director Científic, al costat de la Directora Tècnica del Jardí, Dra. Núria Membrives i del Gerent de la FCF, Jordi Masbernat, completa l'organigrama que permet augurar un futur prometedor a la nova etapa del MariMurtra. 

Més informació:

 

Darrera actualització de dimarts, 23 de setembre de 2008 00:54
 
Nou volum de "BIOdiversitat" Imprimeix
dimecres, 3 de setembre de 2008 17:50
AddThis Social Bookmark Button

 Acaba de publicar-se el darrer volum de la revista electrònica BIOdiversitat, que edita el Servei de Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat Valenciana. Els números de 2008 inclouen articles sobre BCP (Fase IV del Projecte Semclimed, Banc de llavors forestals, Flora aquàtica amenaçada, al volum 6, primer trimestre; Seguiment i eradicació de plantes aquàtiques invasores, La silene d'Ifac primera espècie amb pla de recuperació, Cens de Campanula mollis, 14 noves microreserves, al volum 7, eixint de fer)

 

  •  Més informació

Web de la revista BIOdiversitat  

 
Noves dades sobre la savina turífera, a la xarxa Imprimeix
dimecres, 3 de setembre de 2008 00:29
AddThis Social Bookmark Button

El web del DMAH de la Generalitat de Catalunya ha fet públic l'estudi La savina turífera (Juniperus thurífera) al Parc Natural de l'Alt Pirineu: distribució, població i estat de conservació, realitzat per Pere Aymerich. Es tracta d'un completíssim treball (114 pàgines) sobre la biologia i estat de conservació (VU) d'aquesta espècie arbòria descoberta recentment a Catalunya, que té més del 90% de la seva extensio catalana al Parc Natural de l'Alt Pirineu.

El treball, que es pot descarregar en format pdf, forma part de la Biblioteca Digital del DMAH, i posa a disposició dels ciutadans els estudis encarregats per l'administració, per primera vegada en el cas de la flora de Catalunya. És una iniciativa que aplaudim des del portal del BioC, amb l'única prevenció de si és convenient o no indicar amb detall la localització precisa d'espècies amenaçades a través d'instruments d'àmplia difusió com ho és internet.

 

  • Més informació

Enllaç al pdf del treball

Darrera actualització de dimecres, 3 de setembre de 2008 17:56
 
<< Inicia < Anterior 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL