Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Novetats bibliogràfiques
divendres, 23 de gener de 2009 15:52
AddThis Social Bookmark Button

 Publicat el volum XIII de Flora Iberica

 Amb data 14 de gener de 2009 ha estat publicat el vol. XIII, que conté els tàxons de Scrophulariaceae-Plantaginaceae. Són editors del volum C. Benedí, E. Rico, J. Güemes i A. Herrero i hi han col·laborat un total de 16 autors. S'hi descriuen 3 famílies, 36 gèneres, 240 espècies i 123 subspècies. Té un total de XLVIII + 678 pàgines, que inclouen 133 làmines.

 

 

 

 

Més informació

  • Adquisició i més informació sobre l'obra: enllaç amb Flora Iberica

La Lista Roja 2008, disponible a Internet

 Ens fèiem ressò fa uns dies de la publicació, a la darreria de 2008, de la nova Lista Roja  2008 de la Flora Vascular Española, que actualitza aquella antiga llista de l’any 2000, a conseqüència de l’augment en el coneixement de les espècies amenaçades de l’estat.

La Lista Roja del 2000 considerava 1149 espècies i subspècies amenaçades i 256 qualificades com a DD, mentre que l'edició del 2008 en tracta 1571 d'avaluades (no pas totes amenaçades, que en són 1196 sumant les qualificades CR+EN+VU).

Ara es troba disponible en versió pdf al web de la SEBCP. Hi ha participat com a autors i col•laboradors els membres del BioC, M.C. Martinell, M. Bosch i C. Blanché

 MORENO, J.C., coord. (2008).Lista Roja 2008 de la flora vascular española. Dirección General de Medio Natural y Política Forestal (Ministerio de Medio Ambiente, y Medio Rural y Marino, y Sociedad Española de Biología de la Conservación de Plantas), Madrid, 86 pp.


Enllaç al document (pdf) – Web de la SEBCP

Més informació:


Flora Montiberica

 
Acaba d'aparèixer el volum 41 de la revista Flora Montiberica (22.XII.2008)


 
 
Índex del contingut del volum 41
Descarregable en pdf - Web de Flora Montiberica

 

 

 

 


Nou volum de Bouteloua

 

Recent aparició (17-XI-2008) de la Monografia núm. 7 de Bouteloua: Flora alóctona suculenta valenciana: Aizoaceae y Portulacaceae, de  Daniel Guillot, Emili Laguna i Josep Antoni Rosselló  

 

 

Descarregable en pdf - Web de Flora Montiberica
 

 

 


Lithodora 2007

Ens comuniquen els bons amics de la Garrotxa que ja ha sortit el segon número de la revista Lithodora, novetats botàniques de la Garrotxa, corresponent a l'any 2007. Podeu consultar íntegrament el contingut de la revista (pdf) a la plana web de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural
 
Hi trobareu els projectes de recerca que es van executar durant l'any i les persones que hi van participar, les publicacions que han aportat referències botàniques per a la comarca, les principals activitats que es varen dur a terme, un llistat comentat de les principals troballes fetes a la Garrotxa pel que fa a briòfits i flora vascular, una síntesi meteorològica de l'any 2007 i finalment uns indicadors sobre l'evolució de la recerca botànica a la comarca de la Garrotxa.
 
Per a més informació sobre les activitats i els projectes que desevolupa la Delegació de la Garrotxa de la ICHN podeu consultar la plana web: http://ichngarrotxa.iec.cat/ichngarrotxa/index.php


Memòria de l'any 2007 del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya


A la Memòria del 2007, s’hi recullen les actuacions més destacades de les diverses unitats orgàniques del Departament i de les empreses públiques adscrites.

Enllaç al pdf de les Memòries del DMAH – Web del DMAH



 

Darrera actualització de dilluns, 2 de febrer de 2009 21:52