Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 84 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Més recursos incorporats al Portal BioC Imprimeix
dissabte, 9 de febrer de 2008 02:02
AddThis Social Bookmark Button
Des d’ara teniu disponibles a les pestanyes de recursos i d’enllaços del Portal BioC una sèrie de noves publicacions, blocs i fòrums de conservació de flora i de temàtiques afins, incorporats en els darrers dies, que trobareu  a continuació
Darrera actualització de dissabte, 9 de febrer de 2008 11:35
Llegiu-ne més...
 
L'Herbari Teixidor, cedit a la UB Imprimeix
divendres, 1 de febrer de 2008 21:41
AddThis Social Bookmark Button

Ahir va tenir lloc al Parc Científic de Barcelona, l'acte de cessió de l'Herbari Teixidor, dipositat fins ara a l'Ajuntament de Manresa, al Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal (CEDOCBIV) de la UB. L'acte va comptar amb la presència de J. Albericio, director del Parc, J.M. Ninot, director del CEDOCBIV i J. Parramon, regidor de l'Ajuntament de Manresa.

 Durant la sessió, el Professor Joan Vallès, catedràtic de Botànica de la Facultat de Farmàcia va presentar les característiques de la col·lecció i va destacar la importància dels Herbaris a la ciència botànica del s. XXI. Amb aquesta incorporació, les col·leccions del CEDOCBIV s'incrementen en c. 25.000 espècimens més.

 

 

Mostra de plecs de l'Herbari i obra publicada de J. Teixidor (Foto: X. Font)

Darrera actualització de divendres, 1 de febrer de 2008 22:02
Llegiu-ne més...
 
Museu d'Història Natural de Catalunya Imprimeix
dijous, 31 de gener de 2008 12:09
AddThis Social Bookmark Button
Un dels possibles escenaris de futur per a les col•leccions de biodiversitat de Catalunya (les documentals, però també les de conservació, com ara jardins botànics i bancs de germoplasma) pot ser la integració en un nou museu en xarxa, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, sota el nom de Museu d’Història Natural de Catalunya, presentat recentment pel conseller J.M. Tresserras.
Darrera actualització de dissabte, 2 de febrer de 2008 12:40
Llegiu-ne més...
 
Conservation Letters Imprimeix
diumenge, 27 de gener de 2008 13:31
AddThis Social Bookmark Button

La Societat per a la  Biologia de la Conservació (SCB, Society for Conservation Biology) acaba de publicar una nova revista, Conservation Letters, que s'afegeix a les altres publicacions de la societat .

 L'objectiu de Conservation Letters com a revista científica és la publicació de recerca empírica i teòrica amb implicacions immediates per la conservació de la biodiversitat a escala mundial, amb un encoratjament especial a rebre manuscrits interdisciplinaris, basats en les ciències biològiques i socials, amb el pròposit d'avançar en objectius de conservació pràctics. El format de publicació serà el del comunicacions ràpides sobre temes d'actualitat. Durant el 2008 tindrà accés gratuït on-line.

 Més informació


Des d'ara serà consultable des de la pestanya d'enllaços del Portal BioC
Darrera actualització de diumenge, 27 de gener de 2008 21:34
 
E-Flaixos de recerca en BCP Imprimeix
dissabte, 26 de gener de 2008 12:30
AddThis Social Bookmark Button

A través de breus notícies ("E-flaixos") el Portal BioC anirà oferint informació sobre projectes de recerca en Biologia de la Conservació de Plantes en curs de què hagi tingut coneixement. Si voleu donar a conèixer les vostres novetats no dubteu a contactar amb nosaltres .

Biologia floral de Lihodora

Victoria Ferrero, de la Universitat de Vigo, desenvolupa estudis sobre Biología reproductiva i ecologia floral del gènere Lithodora, incloent-hi L. oleifolia, endèmica de Catalunya.

 
Diversitat genètica i conservació de Lithodora oleifolia 
 
Alberto del Hoyo, del Jardí Botànic MariMurtra (Fundació Carl Faust) du a terme aquest projecte en el marc del programa ACOM 2007, d'ajuts de l'AGAUR per a estudis d'abast comarcal.
 

Tesi Doctoral sobre Polygala vayredae

Silvia Castro, de la Universitat de Vigo, estudia, a la seva tesi doctoral, la biologia reproductiva i la conservació de l’endemisme Polygala vayredae.

Cartografia digital de Erigeron karvinskiannus

Distribució d’aquesta espècie invasora, amb indicació dels punts amb presència confirmada i també dels indrets on s’ha pogut erradicar. Format Miramon (cal instal•lar prèviament el programari, gratuït; el lector de mapes es pot descarregar gratuïtament aquí o des de la nostra pàgina de recursos del Portal BiOC)

 
Conservació de la flora a la comarca de La Selva
 
Projecte a càrrec de Núria Membrives, del Jardí Botànic MariMurtra de Blanes (Fundació Carl Faust) sobre "Evolució de la vetegació de la comarca de la Selva en els darrers 60 anys", pertanyent a la convocatòria ACOM de 2007.
 
 

 

Darrera actualització de dimecres, 30 de gener de 2008 21:43
 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL