Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 83 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
E-Flaixos en BCP, 5 Imprimeix
divendres, 18 d'abril de 2008 18:42
AddThis Social Bookmark Button
Donem a conèixer de manera breu (“Flaixos”) diverses informacions i notícies relacionades amb la Biologia de la Conservació de Plantes, referides a l’actualitat en conservació, congressos, webs i publicacions que què ha tingut coneixement el Portal BioC. (veure E-Flaixos anteriors (1-4))
Darrera actualització de divendres, 18 d'abril de 2008 19:10
Llegiu-ne més...
 
Jornada de Flora al Parc dels Ports Imprimeix
divendres, 18 d'abril de 2008 10:50
AddThis Social Bookmark Button

Hem rebut al Portal BioC la informació de les pròximes Jornades de divulgació del Parc Natural dels Ports que se celebraran entre el 25 d'abril i el 24 de maig de 2008. L'objectiu d'aquestes jornades és el de donar a conèixer les activitats i actuacions en l'àmbit de la gestió i la recerca del Parc mitjançant una sessió informativa a l'aula el divendres a la tarda i una sessió de camp el dissabte el matí. En aquestes jornades es parlarà sobre la flora d'interès, arbres al·lòctons, boscos madurs, arbres monumentals i actuacions de conservació de la flora a l'interior del Parc Natural des Ports.

 
Jordi López, Premi Font Quer 2008 Imprimeix
dilluns, 14 d'abril de 2008 00:10
AddThis Social Bookmark Button

El membre del BioC, Jordi López i Pujol, ha estat guardonat amb el Premi Pius Font i Quer de Botànica, que atorga l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) cada tres anys.

 El premi reconeix el millor treball sobre Botànica de les terres de parla catalana que, en el cas del nostre company, correspon a la tesi doctoral que duu per títol "Estudis de diversitat genètica d'espècies endèmiques i/o amenaçades de la Mediterrània Occidental". El jurat que ha atorgat el premi ha estat constituït per X. Llimona, J. Bertranpetit i J. Vigo, tots tres membres de l'IEC.

La tesi doctoral de Jordi López ja va rebre el reconeixement acadèmic, en ser mereixedora del Premi Extraordinari de Doctorat a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Els premis es lliuraran l'endemà de Sant Jordi, el dia 24 d'abril a la seu de l'IEC (sala Prat de la Riba) a les 18:30 h. Enhorabona, Jordi!

Més informació

Darrera actualització de dimecres, 14 de maig de 2008 11:18
Llegiu-ne més...
 
Jocs Olímpics i Biodiversitat Imprimeix
dissabte, 12 d'abril de 2008 19:23
AddThis Social Bookmark Button
És poc freqüent trobar a la portada de diaris tan prestigiosos com Le Monde referències a la conservació de la biodiversitat. Tanmateix, aquesta setmana, després de l’atenció informativa als Jocs Olímpics de Beijing 2008 arran de l’apagada de la flama olímpica i les manifestacions pro-Tibet, el dimarts dia 8 d’abril, el rotatiu parisenc obria edició alertant de l’augment d’espècies invasores a la Xina a causa de l’increment accelerat d’intercanvis comercials, i, en pàgines interiors, del detall d’importacions de plantes introduïdes ornamentals des que la capital ha estat designada seu dels Jocs Olímpics de 2008: 60 tones de llavors diverses i més de 31 milions de plantes per a la decoració olímpica de Beijing i el seu entorn.
 
Darrera actualització de dissabte, 12 d'abril de 2008 20:00
Llegiu-ne més...
 
Novetats a les Jornades de Conservació Imprimeix
dissabte, 5 d'abril de 2008 17:15
AddThis Social Bookmark Button

El web de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora ha incorporat noves informacions, com ara els formularis d'inscripció i les instruccions per presentar els resums de les comunicacions, que podran ser tant orals com en format pòster. Els terminis finalitzen el dia 30 d'abril de 2008.

Templet de Linné, al Jardí Botànic MariMurtra de Blanes, on tindran lloc del I Jornades Catalanes de Conservació de Flora

Les I Jornades, organitzades pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, la Fundació Carl Faust i la Universitat de Barcelona,  tindran lloc a Blanes els propers dies 2 i 3 de juny. Podeu trobar els detalls informatius al web del DMAH a l'adreça següent:


Darrera actualització de dissabte, 5 d'abril de 2008 17:25
 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL