Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 19 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
E-Flaixos de recerca en BCP Imprimeix
dissabte, 26 de gener de 2008 12:30
AddThis Social Bookmark Button

A través de breus notícies ("E-flaixos") el Portal BioC anirà oferint informació sobre projectes de recerca en Biologia de la Conservació de Plantes en curs de què hagi tingut coneixement. Si voleu donar a conèixer les vostres novetats no dubteu a contactar amb nosaltres .

Biologia floral de Lihodora

Victoria Ferrero, de la Universitat de Vigo, desenvolupa estudis sobre Biología reproductiva i ecologia floral del gènere Lithodora, incloent-hi L. oleifolia, endèmica de Catalunya.

 
Diversitat genètica i conservació de Lithodora oleifolia 
 
Alberto del Hoyo, del Jardí Botànic MariMurtra (Fundació Carl Faust) du a terme aquest projecte en el marc del programa ACOM 2007, d'ajuts de l'AGAUR per a estudis d'abast comarcal.
 

Tesi Doctoral sobre Polygala vayredae

Silvia Castro, de la Universitat de Vigo, estudia, a la seva tesi doctoral, la biologia reproductiva i la conservació de l’endemisme Polygala vayredae.

Cartografia digital de Erigeron karvinskiannus

Distribució d’aquesta espècie invasora, amb indicació dels punts amb presència confirmada i també dels indrets on s’ha pogut erradicar. Format Miramon (cal instal•lar prèviament el programari, gratuït; el lector de mapes es pot descarregar gratuïtament aquí o des de la nostra pàgina de recursos del Portal BiOC)

 
Conservació de la flora a la comarca de La Selva
 
Projecte a càrrec de Núria Membrives, del Jardí Botànic MariMurtra de Blanes (Fundació Carl Faust) sobre "Evolució de la vetegació de la comarca de la Selva en els darrers 60 anys", pertanyent a la convocatòria ACOM de 2007.
 
 

 

Darrera actualització de dimecres, 30 de gener de 2008 21:43
 
La llei de Biodiversitat, al BOE Imprimeix
dimarts, 22 de gener de 2008 09:44
AddThis Social Bookmark Button

A les acaballes de la legislatura, els darrers dies de 2007 han vist aparèixer al BOE una disposició de gran impacte per a la Biologia de la Conservació a l'estat espanyol, les conseqüències de la qual només podran ser valorades després d'una lectura atenta i del seguiment del corresponent desplegament reglamentari. De moment, el Portal BioC anuncia l'aparició de la Ley de Biodiversidad i des de l'E-OPINIÓ o de posteriors enllaços es podran incorporar valoracions amb la dosi de reflexió pertinent.

 LEY 42/2007, de 13 de diciembre, del Patrimonio Natural y de la Biodiversidad

Es tracta de la Llei espanyola de Biodiversitat, que el BioC ja havia anunciat en el seu tràmit parlamentari, i que va ser publicada al BOE del 14 de desembre.

Darrera actualització de dissabte, 26 de gener de 2008 12:18
 
Més recursos al portal BioC Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 20:00
AddThis Social Bookmark Button

Diverses novetats aparegudes a principis del 2008 i d’altres recursos consolidats en anys anteriors han estat incorporats als apartats de recursos i d'enllaços d’aquest portal del BioC. Us recomanem la visita als següents:

Darrera actualització de divendres, 18 de gener de 2008 20:33
Llegiu-ne més...
 
Conservació de parents de plantes cultivades Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 19:10
AddThis Social Bookmark Button

 Acaba de publicar-se el llibre Crop Wild Relative Conservation and Use, editat per  N Maxted, B V Ford-Lloyd i  S P Kell, de la  University of Birmingham; J.M  Iriondo, de la Universidad Politécnica de Madrid i  E Dulloo i  J Turok, de Biodiversity International (Itàlia). 

El llibre, amb 720 pàgines i publicat el desembre de 2007,  demostra el lligam fonamental entre la conservació de la biodiversitat i la seva explotació.

 

Llegiu-ne més...
 
Sequera, clima i conservació Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 18:16
AddThis Social Bookmark Button

El Grup d'Anàlisi de Situacions Meteorològiques Adverses (GAMA) del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la UB ha donat a conèixer un document en què es descriu la situació de la sequera actual a Catalunya. Entre altres resultats, de l'anàlisi s'extreu que «per al període de tardor de 2007 la situació dominant -a Catalunya- és la de règims secs, molt secs i, fins i tot, extremadament secs, principalment en les capçaleres dels rius Ter i Llobregat, dos rius estratègics per al subministrament d'aigua».

Darrera actualització de divendres, 18 de gener de 2008 20:35
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL