Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 28 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Museu d'Història Natural de Catalunya Imprimeix
dijous, 31 de gener de 2008 12:09
AddThis Social Bookmark Button
Un dels possibles escenaris de futur per a les col•leccions de biodiversitat de Catalunya (les documentals, però també les de conservació, com ara jardins botànics i bancs de germoplasma) pot ser la integració en un nou museu en xarxa, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, sota el nom de Museu d’Història Natural de Catalunya, presentat recentment pel conseller J.M. Tresserras.
Darrera actualització de dissabte, 2 de febrer de 2008 12:40
Llegiu-ne més...
 
Conservation Letters Imprimeix
diumenge, 27 de gener de 2008 13:31
AddThis Social Bookmark Button

La Societat per a la  Biologia de la Conservació (SCB, Society for Conservation Biology) acaba de publicar una nova revista, Conservation Letters, que s'afegeix a les altres publicacions de la societat .

 L'objectiu de Conservation Letters com a revista científica és la publicació de recerca empírica i teòrica amb implicacions immediates per la conservació de la biodiversitat a escala mundial, amb un encoratjament especial a rebre manuscrits interdisciplinaris, basats en les ciències biològiques i socials, amb el pròposit d'avançar en objectius de conservació pràctics. El format de publicació serà el del comunicacions ràpides sobre temes d'actualitat. Durant el 2008 tindrà accés gratuït on-line.

 Més informació


Des d'ara serà consultable des de la pestanya d'enllaços del Portal BioC
Darrera actualització de diumenge, 27 de gener de 2008 21:34
 
E-Flaixos de recerca en BCP Imprimeix
dissabte, 26 de gener de 2008 12:30
AddThis Social Bookmark Button

A través de breus notícies ("E-flaixos") el Portal BioC anirà oferint informació sobre projectes de recerca en Biologia de la Conservació de Plantes en curs de què hagi tingut coneixement. Si voleu donar a conèixer les vostres novetats no dubteu a contactar amb nosaltres .

Biologia floral de Lihodora

Victoria Ferrero, de la Universitat de Vigo, desenvolupa estudis sobre Biología reproductiva i ecologia floral del gènere Lithodora, incloent-hi L. oleifolia, endèmica de Catalunya.

 
Diversitat genètica i conservació de Lithodora oleifolia 
 
Alberto del Hoyo, del Jardí Botànic MariMurtra (Fundació Carl Faust) du a terme aquest projecte en el marc del programa ACOM 2007, d'ajuts de l'AGAUR per a estudis d'abast comarcal.
 

Tesi Doctoral sobre Polygala vayredae

Silvia Castro, de la Universitat de Vigo, estudia, a la seva tesi doctoral, la biologia reproductiva i la conservació de l’endemisme Polygala vayredae.

Cartografia digital de Erigeron karvinskiannus

Distribució d’aquesta espècie invasora, amb indicació dels punts amb presència confirmada i també dels indrets on s’ha pogut erradicar. Format Miramon (cal instal•lar prèviament el programari, gratuït; el lector de mapes es pot descarregar gratuïtament aquí o des de la nostra pàgina de recursos del Portal BiOC)

 
Conservació de la flora a la comarca de La Selva
 
Projecte a càrrec de Núria Membrives, del Jardí Botànic MariMurtra de Blanes (Fundació Carl Faust) sobre "Evolució de la vetegació de la comarca de la Selva en els darrers 60 anys", pertanyent a la convocatòria ACOM de 2007.
 
 

 

Darrera actualització de dimecres, 30 de gener de 2008 21:43
 
La llei de Biodiversitat, al BOE Imprimeix
dimarts, 22 de gener de 2008 09:44
AddThis Social Bookmark Button

A les acaballes de la legislatura, els darrers dies de 2007 han vist aparèixer al BOE una disposició de gran impacte per a la Biologia de la Conservació a l'estat espanyol, les conseqüències de la qual només podran ser valorades després d'una lectura atenta i del seguiment del corresponent desplegament reglamentari. De moment, el Portal BioC anuncia l'aparició de la Ley de Biodiversidad i des de l'E-OPINIÓ o de posteriors enllaços es podran incorporar valoracions amb la dosi de reflexió pertinent.

 LEY 42/2007, de 13 de diciembre, del Patrimonio Natural y de la Biodiversidad

Es tracta de la Llei espanyola de Biodiversitat, que el BioC ja havia anunciat en el seu tràmit parlamentari, i que va ser publicada al BOE del 14 de desembre.

Darrera actualització de dissabte, 26 de gener de 2008 12:18
 
Més recursos al portal BioC Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 20:00
AddThis Social Bookmark Button

Diverses novetats aparegudes a principis del 2008 i d’altres recursos consolidats en anys anteriors han estat incorporats als apartats de recursos i d'enllaços d’aquest portal del BioC. Us recomanem la visita als següents:

Darrera actualització de divendres, 18 de gener de 2008 20:33
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL