Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 38 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Conservació de parents de plantes cultivades Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 19:10
AddThis Social Bookmark Button

 Acaba de publicar-se el llibre Crop Wild Relative Conservation and Use, editat per  N Maxted, B V Ford-Lloyd i  S P Kell, de la  University of Birmingham; J.M  Iriondo, de la Universidad Politécnica de Madrid i  E Dulloo i  J Turok, de Biodiversity International (Itàlia). 

El llibre, amb 720 pàgines i publicat el desembre de 2007,  demostra el lligam fonamental entre la conservació de la biodiversitat i la seva explotació.

 

Llegiu-ne més...
 
Sequera, clima i conservació Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 18:16
AddThis Social Bookmark Button

El Grup d'Anàlisi de Situacions Meteorològiques Adverses (GAMA) del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la UB ha donat a conèixer un document en què es descriu la situació de la sequera actual a Catalunya. Entre altres resultats, de l'anàlisi s'extreu que «per al període de tardor de 2007 la situació dominant -a Catalunya- és la de règims secs, molt secs i, fins i tot, extremadament secs, principalment en les capçaleres dels rius Ter i Llobregat, dos rius estratègics per al subministrament d'aigua».

Darrera actualització de divendres, 18 de gener de 2008 20:35
Llegiu-ne més...
 
Canvi en la normativa de camins als EIN Imprimeix
dimecres, 9 de gener de 2008 17:12
AddThis Social Bookmark Button

S'acaba de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb data 20 de desembre de 2007, el decret 278/2007, de 18 de desembre, que modifica la normativa del PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural) sobre la necessitat d'avaluació d'impacte ambiental en l'obertura de nous camins forestals. En concret, el nou decret preveu l'exempció de l'informe d'impacte en casos de retirada de desembosc i certes explotacions forestals i, per tant, modifica el Decret PEIN inicial (Decret 328/1992, de 14 de desembre). Si, d'una banda, facilita les tasques de gestió dels boscos, el nou decret també pot significar una pèrdua d'instruments de control de l'obertura de camins, tot i que el text esmenta d'altres mecanismes de control alternatius.

 
Destruïda la població d'Anarrhinum fruticosum Imprimeix
divendres, 4 de gener de 2008 13:48
AddThis Social Bookmark Button

Segons que informa el Bloc de la SEBPC, s'ha produït la destrucció del principal nucli poblacional de l'estat espanyol d'Anarrhinum fruticosum, a conseqüència d'unes obres realitzades a l'embassament de Crevillent. L'espècie ha estat qualificada com a CR (en perill crític) al Libro Rojo editat pel Ministeri de Medi Ambient.

Darrera actualització de diumenge, 13 de gener de 2008 01:59
Llegiu-ne més...
 
Novetats a la xarxa Imprimeix
divendres, 4 de gener de 2008 11:44
AddThis Social Bookmark Button

S'han afegit a les pàgines d'enllaços i de recursos del web del BioC les noves publicacions i blocs apareguts recentment, dels quals hem tingut coneixement, i que enriqueixen el panorama virtual de la conservació de plantes, amb contribucions de gran interès. Així, s'inicia el 2008 amb una xarxa més ben tramada d'iniciatives que afavoreix la comunicació entre els diversos portals i llurs continguts. Els enllaços incorporats, als quals recomanem la consulta són els següents:

Darrera actualització de divendres, 4 de gener de 2008 13:02
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL